Valikko Sulje

Ajeco Oy on suomalainen korkean teknologian yritys, joka on perustettu vuonna 1984. Olemme erikoistuneet sulautettuihin ja hajautettuihin järjestelmiin joita käytetään turvallisuusalalla ja teollisuudessa.

Osaamme kuljettaa viestin oikein, katkotta ja turvallisesti.

Keitä olemme?

Olemme elektroniikka- ja ohjelmistoalan huippuasiantuntijatiimi, joka suunnittelee ja toteuttaa tuotteita yrityksen patentoiman DSiP-tietoliikennejärjestelmän ympärille. DSiP® tarkoittaa katkeamatonta monikanavaista turvallista tietoliikennettä tietokoneiden ja järjestelmien välillä. Yhdistämme tietokoneita ja verkkoja siten, että yhteydet ovat salattuja, varmennettuja ja katkeamattomia.

DSiP - Distributed Systems intercommunication Protocol on Ajeco Oy:n rekisteröity tavaramerkki.

Tuotteet ja järjestelmäintegraatio

Ajecon tuotteita käytetään erilaisissa ohjaus- ja tiedonkeruujärjestelmissä muun muuassa sähkönjakeluverkkojen ohjauksessa, SCADA-järjestelmissä sekä merialuevalvonnassa.
Monet toimittamistamme järjestelmistä omaavat operatiivisen statuksen; Niiden on toimittava virheettömästi ja jatkuvasti 24/7/365 periaatteella.
Vakiotuotteittemme lisäksi toimitamme myös ns. turn-key eli avaimet käteen, -järjestelmiä yhdessä kumppaneittemme kanssa. Ota meihin yhteyttä, keskustellaan!

Kotimaista laatua suunnittelusta toteutukseen

Ajecolla on oma elektroniikan tuotantolinja Helsingin Pitäjänmäellä. Pystymme tuottamaan ja latomaan korkealaatuisia elektroniikkakortteja erilaisiin tarkoituksiin. Tuotantolaitteitamme ovat mm. pintaliitosladonta-, reflow-juotos-, aalto-juotos- ja pasta-printterikoneita. Omien tuotantokoneiden ansiosta elektroniikan tuotekehityksemme on hyvin tehokasta ja vastaamme asiakkaittemme tuotantotoiveisiin lyhyellä varoitusajalla.

Ajeco Oy

Arinatie 8
00370 Helsinki
Finland


+358-9-4770 470


etunimi.sukunimi(at)ajeco.fi
sales(at)ajeco.fi
support(at)ajeco.fi

Ajecon toimitilat sijaitsevat Pitäjänmäellä, Finnvoxin talossa.

Yhteydenottolomake

Uutisia